Overlijdensrisicoverzekering en hiv

Bij steeds meer verzekeraars kun je met een hiv-infectie een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. In veel gevallen wordt een premie voorgesteld die tot wel zes keer hoger is dan de normale premie. Voor veel mensen is dit een reden om dan maar geen overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Echter de risico’s blijven vacant.

Wat kunnen wij voor uw doen?Wat kunnen wij voor je doen?

Snel uitsluitsel

Bij de aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering vragen wij de specifieke informatie op die voor alle verzekeraars gelden. Doordat wij directe aanspreekpunten bij verzekeraars hebben, heb je binnen 1 week uitsluitsel.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lagere premies

Wij hebben speciale afspraken gemaakt met verzekeraars waardoor wij de verzekering tegen veel lagere premies kunnen afsluiten. Heb je een dure verzekering? Wij kunnen deze voor je analyseren.
Vraag hier een vrijblijvende analyse aan.

Privacy over je hiv-infectie

Wij kunnen de benodigde overlijdensrisicoverzekering voor je afsluiten, die je vervolgens overlegt aan jouw bank. Je hiv-status blijft hierdoor onbekend bij de bank of adviseur. Op de polis komt geen aantekening, dus absolute privacy! Tevens kun je de hypotheek helemaal via ons afsluiten, als je dat prettig vindt.

Wij helpen je graag bij het opzeggen van de bestaande verzekering en het afsluiten van een passende overlijdensrisicoverzekering. Wij kunnen dit proces voor je uit handen nemen waarbij je privacy gewaarborgd blijft.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies
.Wij zijn gespecialiseerd in advies en bemiddeling bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen voor mensen met een hiv-infectie. Via ons is je privacy gewaarborgd.

Mail ons via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0320-295070.

Edit Page