Positief over Geldzaken

De website ‘Positief over Geldzaken’ wordt ondersteund Hiv Vereniging en is gesponsord door Omnis Financieel Adviesgroep.

Omnis is gespecialiseerd in advies en bemiddeling bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen voor mensen met een hiv-infectie.

Dagelijks zorgen wij ervoor dat ook chronisch zieke mensen onder juiste voorwaarde een hypotheek of een verzekering kunnen afsluiten. De privacy van onze klanten staan hoog in het vaandel. Wij garanderen dat je privacy 100% gewaarborgd is.

_


Wij zijn Omnis

Een team van gedreven mensen met één doel: ervoor zorgen dat jij kunt genieten van je leven zonder je druk te maken over je financiën. Wij laten je meegroeien met je geldzaken.

Omnis is Latijn voor allesomvattend. Voor al je vragen over hypotheken, pensioenen, verzekeringen, financiële planning en belastingen kun je bij ons terecht. Wij hebben voor ieder gebied een specialist die je graag helpt.

We werken vanuit jouw vraag en behoefte. Dit doen we op basis van onze drie kernwaarden:

  • Betrokken – we willen weten wat jou beweegt.
  • Begrijpelijk – we nemen de tijd en leggen je alles goed uit.
  • Oplossingsgericht – we geven je inzicht en denken met je mee.

Ons team

Het geven van kwalitatief hoogwaardig financieel advies is niet alleen een kwestie van deskundigheid en ervaring. Minstens zo belangrijk is uw vertrouwen in onze organisatie en onze medewerkers.