AOV ontwikkelingen: Sluit nu een verzekering!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering nu ook te verzekeren voor mensen met hiv!

Mensen met hiv en een eigen onderneming kunnen sinds kort de de risico’s van arbeidsongeschiktheid afdekken. Voorheen kon dit niet volledig en alleen op een omslachtige manier. Daar is nu verandering in gekomen!

Ondernemers

Iedere ondernemer krijgt ermee te maken: De arbeidsongeschiktheidsverzekering. Waar je in loondienst automatisch bent verzekerd tegen de financiële gevolgen door ziekte moet je daar als ondernemer zelf maatregelen voor treffen. De arbeidsongeschiktheidsverzekering is een belangrijke fundering onder je eigen bedrijf.

Werknemers

Ook voor werknemers is het aan te raden de gevolgen van arbeidsongeschiktheid te onderzoeken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de woonlasten? Zijn die nog op te brengen als het inkomen daalt?

Voor mensen met hiv is het nu voor het eerst mogelijk om zich op goede en betaalbare wijze te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid bij een verzekeringsmaatschappij. 

Gelijke acceptatie

Omnis Financieel Adviesgroep pleit al jaren voor betere voorwaarden en gelijke acceptatie van verzekerden. Omnis heeft door middel van samenwerkingsverbanden en lobby’s nu een mooi aanbod voor een juiste verzekering.

Samenwerking hiv vereniging

Catrinus Keegstra, mede-eigenaar van Omnis: “We hebben de samenwerking met de Hiv vereniging en met de verzekeringsmaatschappijen gezocht om er zo achter te komen welke wensen en mogelijkheden er zijn. Daar is een goede verzekering met een uitstekende premie uitgekomen die wij exclusief kunnen aanbieden. We zijn geen prijsvechter maar kijken altijd hoe de verzekering het beste past bij onze klanten. Goed advies blijft heel belangrijk”

Keegstra hoopt dat deze ontwikkeling doorzet en de ongelijke situatie voor ondernemers met hiv voor eens en voor altijd verdwijnt.

Vraag meer informatie aan via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0320-295070 en wij nemen direct contact met je op!